Når skole og lærerere diskuteres vinkles det ofte negativt. Som nødvendig motvekt må vi synliggjøre det positive.

Bedre skole setter fokus på det som faktisk skjer. Vi jakter derfor på de gode eksemplene som utføres konkret – her og nå –  rundt om i vårt langstrakte Skole-Norge. Det er først og fremst eksempler om lærerne, elevene, foreldrene/foresatte, skolene, frivillige organisasjoner, etcetera, vi ønsker å synliggjøre. Bedre skole kommer ikke til å synliggjøre luftige planer og politisk retorikk. Vi leter etter hverdagsheltene og de konkrete tingene som faktisk gjøres.

Vennligst send tips:

Epost:

Skjema:

Tusen takk for eksemplene vi allerede har fått dele!

Hjertelig velkommen til våre sosiale medier!

Bedre skole vokser i sosiale medier. Facebooksiden er størst, og vi passert 1500 likere. På Twitter har vi passert 550 følgesvenner. Inntil videre har instagramkontoen 18 flotte følgere. Vi er også etablert på Snapchat, med brukernavn bedreskole, og har akkurat etablert oss med egen YouTube-kanal.

Hjertelig velkommen, alle sammen! Vi er allerede litt av en gjeng!

Beste hilsen

Alf Tore Meling